Utbildningar

Centerkvinnornas riksorganisation håller regelbundet seminarier och utbildningar för förbundets medlemmar. Anmälningsformulär skickas ut via mail.

Skrivarskola - Så skriver du engagerande texter!
Hur skriver du en vass debattartikel? Hur skapar du kärnfulla texter på sociala medier? Som medlem i Centerkvinnorna har du nu möjligheten att vässa ditt skrivande. Under två kvällar ses vi digitalt via Zoom, där vi fokuserar på att skapa engagerande texter, både i längre och kortare format och för olika medier. Datum för utbildningen är tisdag den 18 april och tisdag den 25 april. Båda utbildnings- tillfällena sker vid samma klockslag: 20.00-21.00. Utbildningen ges i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Grundkurs i Liberal feminism
Kursen behandlar den liberala feminismens grunder och Centerkvinnornas tre friheter: ekonomisk, strukturell och sexuell frihet. Utbildningsmaterial finns tillhands för dig som vill arrangera kursen lokalt i en avdelning eller distrikt. Utbildningen kan hållas i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Centerkvinnorna i hela Sverige

Centerkvinnorna består av ett nätverk av kvinnor i hela landet, och många avdelningar och distrikt anordnar lokala evenemang. Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer, eller komma i kontakt med Centerkvinnor där du bor.

Centerkvinnorna samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan. Om du är medlem i Centerkvinnorna och vill anordna en lokal studiecirkel kan du kontakta ditt lokala SV-distrikt. Mer information om de utbildningar avdelningar och distrikt kan hålla lokalt i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan finns i denna flyer , 400.8 kB..

Har du frågor eller önskemål om Centerkvinnornas utbildningar och seminarier, maila: centerkvinnorna@centerpartiet.se