Utbildningar

Centerkvinnornas riksorganisation håller regelbundet seminarier och utbildar medlemmar digitalt. I höst börjar vi blicka fram emot valet 2022 i en rad workshops.

Har du frågor om våra utbildningar och seminarier, maila: centerkvinnorna@centerpartiet.se

Kalendarium:

Grundkurs i Liberal feminism
Lär dig mer om Centerkvinnornas grund i den liberala feminismen och det Jämställdetspolitiska programmets tre friheter: Ekonomisk frihet, strukturell frihet och sexuell frihet och jämställd hälsa - med Elizabeth Peltola, förbundsstyrelseledamot, och Amandah Andersson, jämställdhetspolitiskt sakkunnig.
14 oktober, 28 oktober, 18 november och 2 december

Må bra i politiken
Centerkvinnorna bjuder in dig som är medlem till en kurs som pågår under ett halvår om att som kvinna i politiken må bra över tid, känna glädje och ta hand om sig själv och varandra. Kursledare är Johanna Engström som är legitimerad psykolog och arbetar med behandling av psykisk ohälsa och förutom det själv är Centerkvinna och aktiv inom politiken i Uppsala.

Måndagar 8 november, 6 december, 17 januari, 7 februari, 7 mars FULLT!

Ny grupp torsdagar: 4 november, 16 december, 20 januari, 17 februari, 10 mars.

Centerkvinnorna består av ett nätverk av kvinnor i hela landet, och många avdelningar anordnar också lokala evenemang. Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer, eller komma kontakt med Centerkvinnor där du bor.

Centerkvinnorna samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan. Om du är Centerkvinna och vill anordna en lokal studiecirkel kan du hitta ditt lokala distrikt på denna länk.