Utbildningar och event

Centerkvinnornas riksorganisation håller regelbundet seminarier och utbildar digitalt. Många event sänds också på Facebook Live och Instagram Live.

I vår har vi hållit utbildning för våra medlemmar i Liberal feminism under sex onsdagskvällar. Vi återkommer med en ny omgång utbildningar i höst. Ta kontakt med oss om du vill veta mer om utbildningen eller något av de andra evenemang riksorganisationen anordnar.

Centerkvinnorna består av ett nätverk av kvinnor i hela landet, och många avdelningar anordnar också lokala evenemang. Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer, eller komma kontakt med Centerkvinnor där du bor: centerkvinnorna@centerpartiet.se

Om du är nyfiken på vår politik och de frågor vi driver, ta gärna del av våra webbinarier på Facebook Live och Instalive. Du kan även titta på dem i efterhand på Facebook och IGTV.

På IGTV kan du bland annat lyssna på lunchsamtal med Sofia Jarl och Nina Rung, "Kvinnofrid - NU!", och Helena Vilhelmsson och Ida Östensson om kommersiellt våld mot kvinnor.

Centerkvinnorna samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan. Om du är Centerkvinna och vill anordna en lokal studiecirkel kan du hitta ditt lokala distrikt på denna länk.