Golnoush Lundén Keshavarzi

Personbild

Förbundsstyrelseledamot

Om Golnoush Lundén Keshavarzi

Bostadsort: Alvesta

Jobb: Integrationspedagog på Alvesta kommun bland annat med ett uppmärksammat projekt ”väninnor till väninnor”, som syftar till att lära nyanlända kvinnor svenska och i förlängningen etablera sig på arbetsmarknaden.

Politiska uppdrag: Jag var tidigare, under ett års tid, ersättare i regionstyrelsen och idag är jag ordinarie ledamot på regionstyrelsen samt ledamot i regionfullmäktige här i Kronoberg.

Hjärtefrågor: Som liberal feminist brinner jag för alla kvinnors frigörelse, och särskilt för kampen mot hedersrelaterat våld och förtryck. Tack vare min bakgrund och erfarenheter har jag många idéer hur Centerkvinnorna och hela Centerrörelsen ska kunna nå nya väljargrupper samt utveckla sin politik inom integration, en hållbar arbetsmarknad för alla och kvinnors fri och rättigheter. Jag kommer ta med mig mina erfarenheter, driv och engagemang in i förbundsstyrelsen och ser framemot att tillsammans med övriga ledamöter utveckla vår politik och stärka Centerkvinnornas röst i samhällsdebatten.

Kontakta Golnoush Lunden

Kontakta Golnoush

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....