Utbildningar och event

Centerkvinnornas riksorganisation håller regelbundet seminarier och utbildar digitalt. Många event sänds också på Facebook Live och Instagram Live.

I vår har vi hållit utbildning för våra medlemmar i Liberal feminism under sex onsdagskvällar. Vi återkommer med en ny omgång utbildningar i höst. Ta kontakt med oss om du vill veta mer om utbildningen eller något av de andra evenemang riksorganisationen anordnar.

Kommande webbinarier

9 juni 12.00-12.15 Insta Live: En kvart om förtal

Därför blev kvinnorna fällda. Sabina Böö, advokat på BLOCK Advokater och Sofia Jarl, ordförande Centerkvinnorna.
Sänds på Instagram Live, centerkvinnorna_sverige, eller i efterhand på IGTV.

Centerkvinnorna i Kyrkovalet

22 juni kl 19.00-20.30

Kommunikation med Gunilla Franzén, Göteborgs stift, och Libertad Mancini, kommunikatör Centerkvinnorna.

26 augusti kl 19.00-20.30
Kommunikation, uppföljning.

Centerkvinnorna består av ett nätverk av kvinnor i hela landet, och många avdelningar anordnar också lokala evenemang. Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer, eller komma kontakt med Centerkvinnor där du bor: centerkvinnorna@centerpartiet.se

Om du är nyfiken på vår politik och de frågor vi driver, ta gärna del av våra webbinarier på Facebook Live och Instalive. Du kan även titta på dem i efterhand på Facebook och IGTV.

Centerkvinnorna samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan. Om du är Centerkvinna och vill anordna en lokal studiecirkel kan du hitta ditt lokala distrikt på denna länk.